panerad kycklingfilé

 
Panerad kycklingfilé går oftast hem hos alla, och kan kombineras tillsammans med allt möjligt som tillbehör. Det här är en vanlig panering, jag har dock tidigare lagt upp recept på panerad kycklingfilé som först marineras och sedan tillagas i ugn - recept här.
  • Kycklingfiléer
  • Salt
  • Vetemjöl
  • Ägg
  • Ströbröd
  • Olja
Skär kycklingfiléerna i tunna bitar, salta. Häll upp vetemjöl i en tallrik, ägg i en annan (vispa upp med gaffel) och ströbröd i en tredje. Doppa filéerna i samma ordning och stek på medelvärme i rikligt med upphettad olja.

Kommentarer
Postat av: besima

I ovo ija cesto pravim..bas sam danas to napravila :-))))

2013-04-02 @ 17:39:14
URL: http://hube.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen

RSS 2.0