penne romana

 
Jag använde inte riktigt exakta mått på de sistanämnda ingredienserna utan hade bara i efter tycke och smak, men det är ingen konst att få till rätten även utan mått, det är bara att smaka av och känna efter.
  • 500 g penne pasta
  • 600 g kycklingfilé, ca
  • 250 g färska champinjoner
  • Vispgrädde
  • Kalvfond
  • Salt och peppar
Skär kycklingen i kuber. Skiva champinjonerna. Stek kycklingen och champinjonerna tillsammans tills kycklingen är genomstekt. Tillsätt vispgrädde och kalvfond, smaka av. Låt puttra i ca 5-10 minuter på medellåg värme. Smaka av med salt och peppar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen

RSS 2.0