favorit i repris

 
På bild: brownietårtan som blev en hit på många håll och kanter. Ni som ännu inte provat den borde göra det. Recept här. På den ovan har jag dock spritsat grädde på varje enskild bit efter att tårtan skurits i bitar samt dekorerat med strössel.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad säger man till ngn som gift sig serijatski? Asså cestitka sta se kaze?

2012-12-03 @ 13:53:56
Postat av: newsyn

Tack för din komentar och ledsen att jag dröjde med svaren.

Det är precis det som är min grejj med, Jag kunde inte laga något alls, och innan jag gifte mig var det alltid mamma som lagade mat och i början av mitt äktenskap så var det min man men nu känns det att det är dags för mig att ta sak i egna händer och med din blogg vid min sida har jag nu mashaAllah blivit jätte duktig! Ännu en gång stort Tack och fortsätt att hjälpa mig på traven med dina recept! :)

Kram syster

2012-12-17 @ 19:16:55
URL: http://newsyn.blogg.se
Postat av: mee

DEN HÄR SYNEN TAR DÖD PÅ MIG ! Ma sha allah va duktig du är syster, hade jag varit din granne hade jag ätit upp allt, bara så du vet... hihi
ha det bäst o jum3a mobaraka ♥

2012-12-28 @ 17:52:03
URL: http://nittifemma.blogg.se
Postat av: Nina

Jag är inne här ofta och tittar på dina recept, utan att lämna någon kommentar. Jag tänkte att det kanske vore på tiden att lämna ett litet fotavtryck och tacka så mycket för en så läsvärd blogg. Det är så många spännande och goda rätter du lagar! Det är nog tredje gången jag gjort denna brownietårta och den är fantastiskt. För några dagar sedan fyllde jag år och jag passade på att bjuda mina gäster på denna tårta (och en annan av de tårtorna du gjort) och den blev en stor favorit och jag fick mycket beröm för den. Nästa gång får jag bjuda min gäster på något annat av alla dina recept! Du är så otroligt duktig och jag tittar in ofta för att se om du har lagt in något nytt! :)

/ Nina

Svar: Tack så hemskt mycket! Vad glad jag blir att du bestämde dig för att lämna en (så fin) kommentar, och ännu gladare att mina recept faktiskt kommer till nytta och är uppskattade :) det känns alltid roligt att höra! Brownietårtan vet jag har gjort succe på många födelsedagar, vilket är superkul just eftersom den är i princip helt egenkonstruerad. Hoppas du hittar mer recept som du gillar!
Nida V.

2013-08-06 @ 15:00:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen

RSS 2.0