blåbärspaj

- 4-5 dl vetemjöl
- 1 dl socker
- 200 gr rumsvarmt margarin
- 500 g blåbär, ca
- Potatismjöl
Jag brukar alltid blanda i havre. Sist testade jag med lite kokos i å de var sjukt gott. Moram samo påpeka att jag gjort den rafaellokakan ( som du la upp recept på)i totalno mi se misslycko. Smakerna var goda Ali je bio lös i Sav nikakva. Första gången jag misslyckas kad bakam, men de finns en första gång för allt. :(
I ja sam. Kokos är så sjukt gott. I kombination med choklad så är det helt klart oemotsåndigt. :D Jag läste ditt tips om att ha den i kylen väldigt länge and I did. Men det funkade tyvärr inte. Alltså botten i krema för den delen var AS goda. Samo nije bio snygg i de gick liksom inte att äta eftersom den rann ut över hela fatet och jag står inte ut med kakor när det inte är estetiskt snyggt. Men men, god var den. :D