kljukuša


- 1 kg potatis, ca
- 1 gul lök
- 0,5 msk vegeta
- 0,5 krm svartpeppar
- 2 msk olja
- 1 litet ägg (kan ev. skippas)
- 1 dl vetemjöl
- Smör
Jag kallar det Mutusa, det bästa är verkligen kanterna. Jag brukar dock endast ha potatis, salt, mjöl och vatten. Innan smöret skär jag igenom dem och efter den varit inne i ugnen en stund häller jag vispgrädde på och ställer in någon minut till. Så gott verkligen :)
det där ser gott ut, måste prova! Vi brukar göra någon rätt som kallas för kvrgusa också, dock utan potatis. Gott det med :)
Mh gott min mamma brukade alltid göra detta hemma :) ska testa! Vi gör en annan variant i min trakt (dubica-prijedor) som heter ulivaca med kycklingbitar på :)
Hej. Du verkar alltid ha haft sunda värderingar och svar när det gäller Islam och jag har följt dig i flera år. Jag skulle behöva lite rådgivning/vägledning ang. ett problem jag har, jag undrar om det finns möjlighet till mailkontakt med dig?