<3

"Boze, trazim od Tebe Tvojim lijepim, cistim, blagoslovljenim i Tebi najdrazim imenom, onim imenom kojim, kad se zamolis, Ti udovoljis, a kad se njime od Tebe nesto zatrasi, Ti dadnes, kad se njime za milost zamoli, smilujes se, i kad se od Tebe njime utjeha trazi, Ti je das.."

Kommentarer
Postat av: Maja

Hej! Skulle inte du kunna berätta om din väg & varför du valde att bli mer troende? Hur var du innan? Skulle vara väldigt spännande att läsa det då jag själv står inför några val..

Svar: Jo, det kanske jag skulle kunna.. Men för att vara säker på att du får ett svar (och som är bra nog/utförligt) kan du mejla mig istället (eller lämna din mail så mejlar jag dig)!
Nida V.

2014-01-12 @ 21:30:01
Postat av: Maja

Har lämnat nu min mejl adress!! & tack så hemskt mycket :)

2014-01-15 @ 23:41:16
Postat av: Sara

Selam ! Jag gillar en kille ett långt tag , jag gör dua varje dag men finns det något speciellt man kan göra , någon speciell duaa för kärlek , tacksam för svar :) ps. Finns det någon natt eller dag där ens önskningar går i uppfyllelse . Selam

Svar: Aleikumu salam. Tror inte det finns någon speciell dua för kärlek men för dua behövs inga bestämda ord, det du behöver är ett rent hjärta och en ren avsikt samt en övertygelse om att Allah hör din dua och accepterar den inshaAllah (på ett eller annat sätt). Be alltid Allah om att ge dig det som är khair (bra) för dig, så om det du önskar är bra för dig att du ska få det men om det inte är bra för dig att Han ska hålla det borta från dig samt göra dig nöjd med det för Gud vet vad som är bäst för oss, vi vet inte! Förlita dig på Honom :) utnyttja Ramadan och i synnerhet de tio sista nätterna av Ramadan! Annars så är en bra tidpunkt på dygnet för dua den sista tredjedelen av natten, då Allah kommer ner till den närmsta himlen och väntar på att Hans tjänare ska be om förlåtelse så att Han ska förlåta eller be om en önskning som Han ska uppfylla, subhanAllah. Och se till att det du ber om är halal för annars är det ingen mening att be om det, må Allah acceptera dina dua!
Nida V.

2014-07-08 @ 16:22:10
Postat av: Anonym

Cao! Ja imam jedno pitanje som jag tror du förmodligen har bra koll på. Na koju ruku se nosi förlovnings- och vigselring i dal se mjenja? Kako sta ide na muslimanski il bosanski nacin?

2015-04-14 @ 21:33:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen

RSS 2.0