gino

 
Gino, en dessert som kommer från en restaurang i Stockholm, är gratinerad frukt (kiwi, banan och jordgubbar) under ett täcke av vit choklad serverat med vaniljglass. Men man kan givetvis använda sig av de frukter som faller en i smaken eller som man har hemma - jag hade i även hallon, vindruvor och lite mango.
  • Banan
  • Kiwi
  • Jordgubbar
  • Vit choklad
  • Glass
Sätt ugnen på 250 grader, vrid på grillvärme när ugnen blivit upphettad. Skala och skiva frukterna, lägg i en ugnsfast form och riv vit choklad över. Gratinera högt upp i ugnen i 5 minuter. Serveras med glass.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ska man smöra formen så frukterna inte fasntnar? :)

Svar: Jag gjorde inte det - den fastnar inte :)
Nida V.

2012-12-07 @ 22:40:42
Postat av: Aida (komsinica) :D

Detta låter ju jättegott, drugi put me moras bjudat på detta :D

Svar: Sve za tebe komsinice, samo bujrum! ;D
Nida V.

2012-12-08 @ 19:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen

RSS 2.0