amerikanska chokladmuffins i repris

 
Bakade dessa chokladmuffins igår, men följde dock Zeinas recept som jag trodde var samma men visade sig vara lite annorlunda haha så slänger även upp hennes recept! Jag vet inte vilka som blir bättre, men antar att det i princip är samma då recepten är snarlika, bara lite annorlunda tillvägagångssätt. Största skillnaden den här gången var väl att jag fyllde muffinsformarna till toppen och de blev mycket högre och finare än sist =)
 
6 stora eller 12 mindre
  • 2,5 dl socker
  • 3 ägg
  • 4,5 dl vetemjöl
  • 3 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 dl kakao
  • 3 dl mjölk 
  • 1,5 dl rapsolja
  • 200 g mörk och/eller ljus choklad
Sätt ugnen på 200 grader. Klä en muffinsplåt med muffinsformar. Vispa ägg och socker. Rör ihop alla torra ingredienser väl och sikta ner i äggsmeten. Rör ner olja och mjölk. Hacka lagom stora chokladbitar, rör ner ca hälften i smeten. Fyll muffinsformarna med smeten till toppen. Toppa med resten av chokladbitarna, tryck inte ner dem för de sjunker under gräddningen. Grädda i ca 15 minuter (för mindre muffins, ca 20 minuter för stora). Låt svalna i plåten. 

Kommentarer
Postat av: Veronica Möller

Mumsigt! Ett recept jag absolut kommer testa. :) Kraam

2016-04-23 @ 10:16:15
URL: http://acinorev.blogg.se/
Postat av: ANONYM

BÄSTA RECEPTET NÅGONSIN!

2016-12-12 @ 18:47:43
Postat av: ANONYM

BÄSTA RECEPTET NÅGONSIN!

2016-12-12 @ 18:48:28
Postat av: ANONYM

BÄSTA RECEPTET NÅGONSIN!

2016-12-12 @ 18:49:03
Postat av: ANONYM

BÄSTA RECEPTET NÅGONSIN!

2016-12-12 @ 18:50:15
Postat av: Anonym

👍så många goda recept..😊

2017-03-27 @ 09:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen

RSS 2.0