karamel oblande

- 1 burk karamelliserad mjölk
- 2 burkar kondenserad mjölk, sötad
- 1 paket oblande (rån)
Recept:
Skär 1 lök + 2st paprika (jag brukar ha en röd och en grön) i småbitar. Tillsätt vitlök (så mycket som du vill. Men inte för mycket för då tar den över hela smaken, jag brukar ha 2 klyftor) . Stek alltihop. Ako volis champinjoner kan du lägga till det också, ja to ne jedem så jag skippar det. Kycklingen steker jag separat för oftast släpper den ut vatten. När kycklingen är nästan genomstekt böandar jag den med grönsakerna. Krydda med paprikapulver,vitpeppar, vegeta och massa curry. Tillsätt ca 2 dl vatten och kycklingbuljong. Jag lägger in en halv buljong så det inte blir för salt. Låt det koka på svag värme i ca 5 min. Tillsätt ca 1,5-2 dl creme fraiche Och ca 1,5 dl riven ost. Blanda och låt det koka på svag värme ett par min (tills osten har smält helt). Smaka av och tillsätt mer kryddor om det behövs. Klart!
Hej, har du recept på karamelliserad mjölk att göra hemma? Råkade få med mig 3 kondenserade mjölk ist för karamelliserad, orkar inte gå till affären igen haha...